Terug    Lid worden    Statuten

Wie zijn wij ?

FedCaf Belgium is een vzw die opgericht werd op 1 juni 2011.

FedCaf Belgium (Federatie van Belgische Cafés) is een federatie die de belangen van Belgische café-uitbaters verdedigt. FedCaf Belgium is onafhankelijk van enige andere federatie, elke beweging of politieke partij; zij profiteert niet van subsidies - omdat ze er geen wilt ontvangen - en leeft alleen van de bijdragen van haar leden, wat haar onafhankelijkheid versterkt.

De oprichting van onze federatie ontstond naar aanleiding van de nationale betoging tegen het algemeen rookverbod op 23 april 2011 te Brussel, toen bleek dat de HoReCa federaties (Vlaanderen, Brussel & Wallonie) weer eens uitblonken door hun totale afwezigheid en desinteresse. FedCaf Belgium is hiertoe het volwaardig alternatief !

Het is op vraag van de cafébazen afkomstig uit alle landsdelen van België dat FedCaf Belgium werd opgericht. FedCaf Belgium staat in voor de verdediging van alle aspecten die de caféhouders aanbelangen, zowel van wettelijke, administratieve, financiële als organisatorische aard.

Bij ons vindt U geen overbodige luxe : geen glossy maar nietszeggende magazines, geen blabla en dus ook geen overbodige kosten. Alle communicatie gebeurt electronisch, via de media, de sociale netwerken en email. Onze middelen, enkel samengesteld uit uw bijdragen, worden enkel en volledig gebruikt om uw belangen te verdedigen. Niet meer, niet minder. Overtuigd ? Download dan het document via de link "Lid worden" of stuur ons de nodige informatie via info@fedcaf.be

De bezielers van FedCaf zijn :

Bestuurder - Voorzitter : Diane DELEN - ex-caféuitbaatster "Le Coq d'Or" uit Watermael-Bosvoorde (FR)
Afgevaardigd bestuurder : Erik BEUNCKENS - ex caféuitbater van een café uit Asse (NL)
Bestuurder - Penningmeester : Frédéric FALLIER - ex-caféuitbater (FR)
Bestuurder - Secretaris : Marianne VAN DE SYPE - cafédochter uit Zellik (NL)

 

BEUNCKENS Erik

DELEN Diane